Parc auto Camioane Volvo


Mulți oameni cunosc Volvo pentru mașinile sale de lux, dar atâta timp cât a construit mașini, a construit și camioane – unele dintre cele mai bune din lume. De la popularul camion original cu 4 cilindri de 28 CP din 1928 până la camioanele grele din zilele noastre, Volvo are o tradiție de poveste în producția de camioane și o reputație mondială de excelență. A intrat pe piața americană în anii 1960 odată cu achiziționarea de camioane grele White și GMC, iar White-GMC Volvo a excelat prin reputația excelentă a Volvo. În anii 1990, Volvo a înlocuit insigna White-GMC cu propria lor marcă.

Pentru unii clienți, cumpărarea unui camion poate fi un act confuz și stresant. Trebuie să luați în considerare camionul potrivit pe care doriți să-l cumpărați și sarcina de expediere de a duce camionul la destinație.

Cu peste 10 de ani de experiență în vânzarea de camioane în România, vă puteți relaxa știind că atât achiziția, cât și transportul de export al camionului dumneavoastră sunt pe mâini sigure.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre camioane Volvo la mâna a doua, atunci contactați echipa noastră de vânzări cu experiență astăzi.

Dacă vedeți un camion care se potrivește cerințelor dumneavoastră pe site-ul nostru web vom fi bucuroși să vă oferim prețul corect. Pur și simplu completați formularul de solicitare și un membru al echipei noastre instruite vă va contacta prompt. De asemenea, vă rugăm să ne informați despre destinația dorită și vă putem aranja o ofertă de livrare.

Contactați-ne astăzi pentru o ofertă cuprinzătoare și competitivă pentru achiziție și livrare. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre camioanele noastre la mâna a doua, atunci nu ezitați să ne contactați echipa noastră de vânzări cu experiență chiar astăzi.

Volvo este una dintre cele mai de încredere mărci din lume în ceea ce privește camioanele existente pe piața auto. Durabilitatea lor de neegalat este motivul pentru care sunt una dintre cele mai fiabile din lume.

S.C. Moto Comgen Impex S.R.L. este cel mai important dealer de camioane Volvo din România. Avem o varietate mare de camioane Volvo second-hand disponibile pentru vânzare, inclusiv VNL 670 , 780, 860 , VNM 200, VHD și multe altele.

Parc auto

Cele mai bune produse