Parc auto Autoutilitare Volkswagen

Bine ați venit la S.C. Moto Comgen Impex S.R.L. din România!


Compania S.C. Moto Comgen Impex S.R.L. reprezintă reputația noastră pentru calitatea tuturor vehiculelor la mâna a doua din gama noastră și standardele excepționale oferite de personalul nostru, ceea ce înseamnă că puteți avea încredere în selecția de de vanzare Omologate oferite de noi. Suntem mândri să prezentăm vehiculele comerciale Volkswagen și muncim din greu pentru a oferi și a menține nivelurile de excelență așteptate de la producătorul german.

Gama noastră de modele marca Volkswagen sunt fiabile și performante incluzând totul, de la dinamicul Caddy până la impresionantul California. Echipa noastră de tehnicieni efectuează o verificare amănunțită a fiecărui model pentru a alege vehiculele, în funcție de starea și specificațiile acestora, pentru a oferi un serviciu de înaltă calitate și o conducere plăcută.

Oferim tuturor clienților noștri o gamă largă de vehicule de vizualizat, întreținere și inspecție completă, servicii postvânzare și servicii de schimb de piese competente și expert, indiferent de vehiculul pe care îl dețineți în prezent.

Stabilind standarde înalte pe care nicio altă companie nu le poate egala, gama incredibilă de autoutilitare Volkswagen (VW) pe care o oferim ar putea fi singura investiție pe care trebuie să o faceți pentru perfecțiunea flotei dumneavoastră sau pentru începutul unui parteneriat care ar putea duce afacerea pe care o dețineți la noi niveluri de productivitate.

Cu opțiunea de agilitate Caddy, Transporter clasic, Crafter și Amarok – singurul pick-up care duce un europalet lateral – există o mulțime de flexibilitate oferită de marca pentru autoutilitare Volkswagen.

Personalul nostru prietenos este instruit conform standardelor stricte ale Volkswagen și este întotdeauna la îndemână pentru a vă sfătui, putem oferi, de asemenea, multe servicii de asistență benefice pentru afacerea dumneavoastră, de la întreținere și reparații folosind instrumente și echipamente specializate, piese și accesorii, până la finanțare și asigurări. Dacă putem ajuta, vă rugăm să ne contactați.

Descoperiți mai multe despre calitatea autoutilitarelor Volkswagen de vânzare disponibile pe site-ul nostru. Sunați-ne direct, trimiteți o întrebare online sau vizitați-ne în persoană astăzi, iar unul dintre experții noștri prietenoși vă va sta la dispoziție.

Parc auto

Cele mai bune produse